logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

  • ESP
  • CAT
  • ENG
scooters eléctricas
scooters eléctricas
scooters eléctricas
scooters eléctricas
scooters eléctricas
scooters eléctricas

Motit Tour

motit-tour-ico

El nostre navegador GPS et guiarà pels racons més secrets i emblemàtics de la ciutat. Quina ruta vols fer? Escull la que més t’agradi!

Ruta Gaudí

Aquesta ruta permet conèixer els principals treballs d’un dels arquitectes més famosos de la ciutat i una icona del modernisme a nivell internacional. Les seves grans fonts d’inspiració que han marcat la seva obra són el misstage cristià i la natura, d’on va extreure gran part de les seves propostes estructurals.

Duració màxima del tour: 6 hores

36 €

Ruta Poblenou

Poblenou torna la seva mirada amb orgull a la mar, satisfet de tenir-la prop havent deixat enrere el seu passat industrial i les dures condicions de vida. És un passat que ha deixat un llegat industrial que encara es pot observar als seus carrers i edificis però que, a l’hora, s’ha adaptat als temps moderns en un procés de renovació que va començar amb els Jocs Olímpics de 1992.

Duració màxima del tour: 5 hores

30 €

Ruta Montjuïc

El Parc de Montjuïc ocupa una gran franja de la imponent muntanya amb vistes al port, que ofereix una gran quantitat de zones verdes i jardins, museus i atraccions culturals, instal·lacions esportives i instal·lacions olímpiques. Montjuïc ens parla sobre la història i la vida d’una muntanya que ha contribuït a definir la personalitat de Barcelona.

Duració màxima del tour: 3 hores

18 €

Ruta Picasso

L’emblemàtic pintor de Màlaga va arribar a Barcelona quan tenia 14 anys. Picasso va donar un comunicat important del seu treball a Barcelona que pot ser admirat al Museu Picasso de la ciutat.

Duració màxima del tour: 3 hores

18 €

Ruta Barcelona Romana

El recorregut per la Barcelona romana és sorprenent ja que passa per les restes arqueològiques que daten de l’època de la fundació de la ciutat. Barcino, que va ser fundada en el segle primer abans de Crist, ens ha deixat un valuós llegat que es troba al Barri Gòtic, on es va construir la ciutat emmurallada.

Duració màxima del tour: 4 hores

24 €

Ruta Gótica

El barri Gòtic és una barreja de l’antiga ciutat romana i la ciutat medieval, amb palaus, mansions i esglésies gòtiques. És el ‘cor de Barcelona’, un barri on l’esplendor de les peces històriques coexisteix amb la vitalitat del present.

Duració màxima del tour: 4 hores

24 €

 

Tots els preus d’aquesta web inclouen IVA

Illustration by pepsrios